Herøy kirke

Herøy kirke (Herøy kyrkje) er en arbeidskirke i Fosnavåg i Herøy i Møre og Romsdal. Kirken har 700 sitteplasser, og ble vigslet av biskop Odd Bondevik 16. februar 2003.

Vist 856 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Fint med stein…
kansje litt mye bunkers preget mur !

Er jo en steinrøys i flott håndtverksmessig utført arbeid i alle fall :)

Er det nokon som kan legge ut bilder så vi kan få sjå korleis dei ulike kyrkjene er inne med kyrkjeskipet, alter, galleri, utsmykking? Alle dei flotte kirkene som vi finn her på denne linken er vel i mange tillfeller vakrast på innsida. Dette vert som å sjå på ei god kake utan å få smake den – og ei sak har ofte to sider, i denne samanheng ei utside og ei innside ;-)

Rune, å komme seg inn i kirker er ingen lett oppgave, bare noen få veikirker er åpne her til lands, beklageligvis. Så vidt meg bekjent har vi ingen medlemmer fra området der ute heller. HER ligger en artikkel fra minnegudstjenesten der, den har noen interiørbilder.

Kom tilfeldigvis til å slå opp på denne igjen. Rune, du vet helt sikkert om Kirkesøk, som ble lansert etter diskusjonen over. Er det noen her som vet hvorfor det nettstedet siden har utelatt prekestolbildene? (Selve filene med disse bildene ligger imidlertid fortsatt ute og plukkes opp av søkemotorer innimellom.) Et annet nettsted med interiørbilder fra Herøy er forresten dette.

Bildesamlingen (2672 bilder)

 

Møre og Romsdal (132 bilder)

 
Annonse

Nye bilder