Aalhus Kirke

Aalhus Kirke i nydelige Aalhus i Jølster

Dere som er kjent her kan vel skrive litt om denne flotte kirken.

For meg er denne kirken ett minne fra den gang vi ferierte i Jølster

Vist 249 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Flott bilde Aase, Aalhus i Jølster ligger ikke så langt fra Førde, har du noe imot å laste det ned i sonen God morgen, Origo venner som du er medlem i. I bilde albummet på Sonen Aase?

Eg vet ikkje kordan eg får lagt det i album på en sone ,men kan legge det ut slik som eg har gjort det her

Denne er publisert som innlegg (artikkel). Uansett må du publisere på nytt for å legge det inn i en annen sone. Hvis det er ønskelig å ha det i album der, må det publiseres som bilde (“Nytt bidrag” → “Legg ut bilder” istedenfor “Skriv et innlegg”; alternativt kan du stå i et album og velge å laste opp bilder til albumet).

Her godtar vi både bilder og artikler. Velkommen til sonen, og takk for artikkel med bilde.

Hei Jan Tore

Eg prøvde å legge ut bilde i “Legg ut bilder” Men vet ikke hvilken mappe den skal ligge i og det e utrolig mange mapper å velge mellom og eg fant ingen mappe som het norske kirker, men om du vet hvilken mappe eg skal legge det i så skal eg gjøre det fortest mulig

Aase dersom du trykker f. ekspl. på linken Til Sonen God morgen, origo venner, ser du de siste bildene som er lagt ut på sonen. Og der står det nytt bilde eller noe lignende. Men jeg tror du må legge bilde ut på nytt dersom du skal legge samme bilde ut på flere soner.

Takk Stein Ove eg har fått det til no :-)

Annonse

Nye bilder